Qëndro i lidhur për veprim më të shpejtë në arkë

Aktivizo identifikimin automatik në këtë shfletues dhe kryej pagesa me shpejtësi çdo herë. (Nuk rekomandohet për pajisjet e përbashkëta..)Çfarë është kjo?

Ke hyrë si

Lidh llogarinë tënde të Google, bli më shpejt në pajisjet e tua

Identifikohu automatikisht në PayPal për një blerje më të shpejtë pa shkruar fjalëkalimin tënd, kudo që je i lidhur me llogarinë tënde të Google.Çfarë është kjo?

Pse ta lidh llogarinë time të Google?

Lidhja e llogarisë sate të Google të lejon ta aktivizosh One Touch me shpejtësi dhe lehtësi kur kryen blerje. Mund ta refuzosh gjithmonë më vonë te Cilësimet në PayPal.com.

Sa herë që kontrollon një pajisje dhe shfletues të ri kur lidhesh me llogarinë tënde të Google, mund të hysh automatikisht në arkë pa shkruar fjalëkalimin.

Qëndro i lidhur për veprim më të shpejtë në arkë

Shmang shkrimin e fjalëkalimeve duke qëndruar i lidhur në këtë pajisje. Për siguri, do të të kërkojmë herë pas here që të hysh, duke përfshirë sa herë që përditëson të dhënat e tua personale ose financiare. Nuk rekomandojmë përdorimin e One Touch në pajisje që ndahen me të tjerët. Mund ta çaktivizosh këtë në çdo kohë te cilësimet e PayPal.

Hyr në llogarinë tënde të PayPal

Je tashmë gati për të përdorur numrin tënd të celularit për të hyrë? Shkruaje më poshtë. Përndryshe, kliko te lidhja për të hyrë me email.

Harrove adresën e email-it? Shko në faqen e internetit e PayPal-it për ta rimarrë atë.

PayPal One Touch™ funksionon vetëm për arkën. Identifikohu me emailin tënd.

Ndodhi një gabim nga ana jonë. Identifikohu me emailin dhe fjalëkalimin tënd.

AL+355

E detyrueshme

Formati i emailit ose numrit celular nuk është i saktë

Harrove email-in?

Identifikohu me emailin tënd si zakonisht dhe më pas do të të kërkohet të hysh me biometrikën e telefonit tënd.

E detyrueshme

Harrove fjalëkalimin?
ose
ose

Hap aplikacionin PayPal

Hap aplikacionin PayPal, trokit te Po në kërkesë dhe më pas trokit te {twoDigitPin} në telefonin tënd për t'u identifikuar.

Hap aplikacionin PayPal dhe trokit te Po në mesazh për të hyrë.

phone

Përdor fjalëkalimin më mirë

RidërgoDërguar

Na vjen keq, nuk mund ta konfirmonim që je ti

Ne nuk morëm një përgjigje kështu që nuk mund të konfirmonim identitetin tënd.

Na vjen keq, nuk mund ta konfirmonim që je ti

Ke nevojë për ndihmë? Ne mund të të ndihmojmë.