Përditësimet e politikës

 

>> Shikoni të gjitha marrëveshjet ligjore

>> Shikoni përditësimet e mëparshme të politikës

Përditësimet e politikës

 

Njoftim për ndryshimet e marrëveshjes së PayPal-it në vendet e Azi-Paqësorit, disa shtete evropiane dhe të Amerikës Latine, Lindjen e Mesme dhe Afrikë

Data e lëshimit: 10 maj 2022

 

Kjo faqe

Kjo faqe u detajon dhe paraafishon përdoruesve të PayPal përditësimet lidhur me ndryshime në Marrëveshjen e përdoruesit të PayPal për vendet e Azi-Paqësorit, disa shtete evropiane dhe të Amerikës Latine, Lindjen e Mesme dhe Afrikën, ose në marrëveshje, politika ose deklarata të tjera në internet që kërkojnë njoftim. Ju mund të rishikoni edhe njoftimet për Përditësimet e mëparshme të politikës.

 

Ndryshimet e ardhshme

Po bëjmë ndryshime në marrëveshje të caktuara (të renditura më poshtë) që rregullojnë marrëdhëniet e tua me PayPal. Këto ndryshime do të ndodhin automatikisht në datat përkatëse të hyrjes në fuqi të treguara më poshtë.

 

Veprimet e nevojshme

Shqyrtoni me kujdes njoftimet e mëposhtme dhe njihuni me ndryshimet e ardhshme. Duke vazhduar përdorimin e shërbimeve tona pas hyrjes në fuqi të ndryshimeve, ti pranon t'i nënshtrohesh këtyre ndryshimeve. Përndryshe, nuk nevojitet asnjë veprim i mëtejshëm nga ju për të pranuar ndryshime të tilla. Sidoqoftë, nëse preferoni t'i refuzoni ato, atëherë do të duhet të mbyllni llogarinë tuaj në PayPal përpara datës së zbatueshme të hyrjes në fuqi, siç përshkruhet në marrëveshjen e përdoruesit.

 

Ndryshimet në Marrëveshjen e përdoruesit të PayPal

Duke filluar nga data e hyrjes në fuqi, më 8 qershor 2022 (për banorët e Kinës Kontinentale, data e hyrjes në fuqi është 24 qershor 2022):

  • Ne po heqim tabelën e tarifave nga Marrëveshja e përdoruesit për shtete/rajone të caktuara. Tarifat e zbatueshme mund t'i gjeni në faqet tona të Tarifave të konsumatorit dhe Tarifave të tregtarit.

Rishikoni Marrëveshjen e përditësuar të përdoruesit.

Rishikoni tarifat e konsumatorit.

Rishiko tarifat e tregtarit.

 

Përdoruesit nga Monako dhe San Marino

Përditësime për Mandatin tuaj të debitimit të drejtpërdrejtë të SEPA-s

Data e hyrjes në fuqi: 31 maj 2022

  • Ne po përditësojmë Mandatin tuaj të debitimit të drejtpërdrejtë të SEPA-s duke përfshirë një fushë të njohur si "Lloji i pagesës" dhe duke e renditur si "Periodike", që është në përputhje me Marrëveshjen e përdoruesit me anë të cilës na jepni autorizim të vazhdueshëm kur lidhni një llogari bankare si burim financimi në llogarinë tuaj në PayPal. Ne gjithashtu do të përditësojmë mandatin tuaj të debitimit të drejtpërdrejtë të SEPA-s duke përfshirë adresën tuaj.
  • Do të vazhdoni të shijoni përfitimet e Mandatit të debitimit të drejtpërdrejtë të SEPA-s si zakonisht. Sigurohuni që ky përditësim nuk do të ndikojë në asnjë mënyrë në shërbimin që merrni.