Terugbetalen is zo gebeurd.

Hoe makkelijker je het voor mensen maakt, hoe sneller ze betalen. Met een betaalverzoek kun je iedereen met een e-mailadres eenvoudig om een betaling vragen voor bijvoorbeeld geleend geld of een verleende dienst.

Verstuur een factuur

1

Voer het e-mailadres van de ontvanger en het bedrag in.

2

Voeg eventueel een bericht toe met de reden voor het betaalverzoek.

3

Na betaling is het geld direct beschikbaar op je PayPal-rekening.

Een vriendelijke herinnering.

Of het nu om geleend geld gaat, een inzameling voor een gezamenlijk cadeau of als je de rekening van het restaurant wilt delen.

Iedereen kan betalen.

Iedereen met een e-mailadres kan een betaalverzoek van je ontvangen. Mensen zonder PayPal-rekening kunnen je ook makkelijk met hun kredietkaart betalen.

“Het excuus dat mensen geen contant geld bij zich hebben is niet langer valide. PayPal het maar!”

Dennis Van Leeuwen, Hasselt

Je betaalt als je betaald wordt.

Voor het verkopen van goederen brengen we je slechts 3,4% + 0,35 EUR per transactie in rekening. Voor grote hoeveelheden transacties kun je staffelkorting ontvangen.

Meer over kosten

Zekerheid bij elke transactie.

De meeste PayPal-transacties verlopen daarom vlekkeloos, maar mocht je tegen een probleem aanlopen, dan kan PayPal Verkopersbescherming uitkomst bieden. Je veiligheid heeft onze hoogste prioriteit.

Meer over veiligheid

Kleine prijs voor groot gemak.

De kosten voor zakelijke transacties bedragen slechts tussen 1,7% - 3,4% + 0,35 EUR per transactie. Privébetalingen via het PayPal-saldo zijn gratis.

Meer over kosten

Zeuren om je geld is verleden tijd.

Stuur een betaalverzoek