Gemak staat voorop.

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord.

Shop online Maak geld over

1

Shop veiliger online vanuit je luie zetel.

2

Sla de rij voor de kassa over met je inloggegevens. Je hoeft geen betaal- of adresgegevens meer in te vullen.

3

Zo houd je meer tijd over om bijvoorbeeld nóg meer te shoppen.

Betaal snel en gemakkelijk.

Het enige wat je moet onthouden is je e-mailadres en wachtwoord. Je kredietkaartnummer, pincodes of andere gegevens zijn niet langer relevant, die onthouden wij voor je.

De wereld is je winkelcentrum

Wat je zoekt wordt niet in België verkocht? Met PayPal kun je betalen in 25 verschillende valuta's in meer dan 200 markten. En je hebt geen kredietkaart nodig... Betaal veiliger online met je PayPal-saldo.

Jij bepaalt hoe je betaalt.

Bepaal zelf hoe je wilt betalen: door een kredietkaart of bankrekening aan je PayPal-rekening te koppelen, of door geld op je PayPal-saldo te storten. Het is jouw geld, dus jij beslist hoe je het uitgeeft.

“Ik ben redelijk gemakzuchtig en daarom hou ik van PayPal.

Etienne Koster, Ranst

Veiligheid boven alles.

Als je een online besteld artikel niet ontvangt of als het niet voldoet aan de omschrijving van de verkoper, kunnen we het volledige bedrag van de aankoop en de oorspronkelijke verzendkosten aan je terugbetalen. Dus als je niet ontvangt wat je hebt besteld, kun je het aankoopbedrag terugkrijgen.

Meer over veiligheid en voorwaarden

Geen poespas, alleen gemak.

Als je je kredietkaart aan je PayPal-rekening koppelt, blijft de werking exact hetzelfde. Het enige verschil is dat je geen betaalgegevens meer hoeft in te voeren, deze zijn veilig opgeslagen en worden automatisch voor je ingevuld.

Klaar voor meer online betaalgemak?

Open een gratis rekening