Voorwaarden PayPal.Me

 

>> Alle juridische overeenkomsten weergeven

Voorwaarden PayPal.Me

Laatst gewijzigd op 31 augustus 2018

 

PDF downloaden

De PayPal.Me-service (“Service”) wordt u aangeboden door PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. (“PayPal”). Hiermee kunt u een eigen PayPal.Me-URL maken (”PayPal.Me-link”), waarmee u een eigen PayPal.Me-pagina kunt maken, waarop anderen u kunnen vinden, herkennen en betalingen kunnen verrichten (elk afzonderlijk een “PayPal.Me-pagina”). Uw PayPal.Me-pagina geeft uw PayPal.Me-link weer, uw naam of bedrijfsnaam, profielfoto of het bedrijfslogo, en de woonplaats die is gekoppeld aan uw PayPal-rekening (“PayPal.Me-gegevens”). Uw PayPal.Me-gegevens zijn zichtbaar voor iedereen die uw PayPal.Me-pagina bezoekt zodat ze eenvoudig kunnen controleren of ze geld naar de juiste ontvanger sturen.

U kunt een PayPal.Me-link voor privé of zakelijke doeleinden gebruiken om betalingen van andere PayPal-gebruikers te verzoeken, verzamelen en ontvangen. Uw gebruik van de service is onderhevig aan deze PayPal.Me-voorwaarden, de voorwaarden van de Gebruikersovereenkomst van PayPal, hetBeleid inzake redelijk gebruik, het Privacybeleid en alle andere overeenkomsten die er tussen u en PayPal zijn (collectief de “Overeenkomsten” genoemd).

Persoonlijke gegevens via de service delen

PayPal.Me is een sociale functie die transacties met anderen vereenvoudigt. Andere PayPal-gebruikers krijgen uw PayPal.Me-link te zien als ze hun adresboeken synchroniseren en u een van hun contacten bent. Ze kunnen ook binnen PayPal zoeken naar uw PayPal.Me-gegevens of PayPal.Me-link als ze geld naar u willen overmaken.

WANNEER U ZICH VOOR DE SERVICE AANMELDT, AUTORISEERT U PAYPAL OM DE DETAILS VAN UW PAYPAL.ME, PAYPAL.ME-LINKS EN PAYPAL.ME-PAGINA('S) OPENBAAR WEER TE GEVEN EN GEEFT U DAARMEE AAN DAT U ZICH ERVAN BEWUST BENT DAT DEZE ZICHTBAAR ZIJN VOOR IEDEREEN DIE TOEGANG KRIJGT TOT DE BIJBEHORENDE PAYPAL.ME-GEGEVENS.

U kunt uw voorkeuren bijwerken en uw PayPal.Me-links op elk gewenst moment uitschakelen door de instellingen in uw PayPal-rekening online of in de PayPal-app aan te passen. Als u uw PayPal.Me-link uitschakelt, zijn uw PayPal.Me-link, PayPal.Me-pagina en PayPal.Me-gegevens niet langer openbaar en kunt u uw PayPal.Me-link niet gebruiken voor het ontvangen van geld via PayPal.
 

Privé of commerciële doeleinden

Als u zich aanmeldt voor de Service en een PayPal.Me-link heeft geactiveerd, wordt u gevraagd om op te geven of het primaire gebruik van uw PayPal.Me-link voor het verrichten van transacties met vrienden en familie (“Privé” gebruik) zal zijn of voor de ontvangst van betalingen van klanten voor goederen en services (“Commercieel” gebruik). U kunt een persoonlijke PayPal.Me-link herindelen voor commercieel gebruik en bepaalde commerciële PayPal.Me-links als privé herindelen, maar U MAG UW PERSOONLIJKE PAYPAL.ME-LINKS NIET GEBRUIKEN VOOR HET ONTVANGEN VAN BETALINGEN VOOR COMMERCIËLE DOELEINDEN EN UW COMMERCIËLE PAYPAL.ME-LINKS NIET VOOR PRIVÉ-TRANSACTIES GEBRUIKEN.

Als u een zakelijke PayPal-rekening heeft, worden alle PayPal.Me-links die aan die rekening gekoppeld zijn, aangeduid als commerciële PayPal.Me-links. Indien PayPal geheel naar eigen inzicht bepaalt dat u betalingen voor goederen en services heeft ontvangen op een persoonlijke PayPal.Me-link, kan PayPal met terugwerkende kracht kosten in rekening brengen en de PayPal.Me-link in de toekomst als commerciële PayPal.Me-link herindelen. Raadpleeg de Gebruikersovereenkomst van PayPal voor informatie over hoe kosten worden berekend.
 

Richtlijnen voor gebruikers van PayPal.Me

Naast voldoen aan de voorwaarden in de overeenkomsten, gelden er ook een paar huisregels voor het gebruik van de service.
U mag uw PayPal-wachtwoord of andere referenties aan niemand anders verstrekken zodat een dergelijke andere partij uw PayPal.Me-Link(s) kan beheren. Ook mag u de gebruikersnaam en het wachtwoord van een andere rekeninghouder niet gebruiken om hetzelfde te doen.
Bovendien is het niet toegestaan deel te nemen aan activiteiten, inhoud te publiceren, of een URL te registreren en/of gebruiken met als doel een PayPal.Me-link aan te maken, die voldoet aan het volgende, of materialen die bevat die:

  • aanstootgevend, beledigend, smadelijk, pornografisch, bedreigend of obsceen zijn;
  • illegaal zijn, of bedoeld om een illegale daad te promoten of te verrichten, met inbegrip van maar niet beperkt tot schendingen van intellectuele eigendomsrechten, privacyrechten of eigendomsrechten van PayPal, een andere PayPal-gebruiker of derden;
  • uw wachtwoord bevatten of doelbewust het wachtwoord van een andere gebruiker bevatten of doelbewust persoonlijke gegevens van derden bevatten, of die tot doel hebben dergelijke persoonlijke gegevens op te vragen;
  • zich voordoen als of een verkeerde voorstelling geven van uw relatie met een andere gebruiker, persoon of entiteit, of die anderszins frauduleus, onjuist of misleidend zijn; of
  • in strijd zijn met de overeenkomsten, zoals bepaald door PayPal.

U erkent en stemt ermee in dat schending van het hierboven genoemde tot onmiddellijke beëindiging of opschorting van uw PayPal.Me-link(s)/of PayPal-rekening kan leiden. U stemt er tevens mee in dat PayPal uw PayPal.Me-link om welke reden dan ook kan terugeisen.

PayPal behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden naar volledig eigen inzicht bij te werken, om welke reden dan ook, door publicatie van een bijgewerkte versie van deze voorwaarden op https://www.paypal.me/pages/terms. Bijgewerkte voorwaarden zullen ingaan op het moment dat deze worden gepubliceerd. Door uw PayPal.Me-links te blijven gebruiken, accepteert u de aangepaste voorwaarden.